Fokusi ynë

Megjithëse fokusi ynë është që ti shërbejmë Mergimtarve tonë ane e mbanë botes informimin e shpejt online, ne jemi të habitur me trendin e dinamikën e papritur të rritjes së vizitorëve që flasin e lexojnë shqip.

Me një fjalë: Ne ndikojmë edhe ata që nuk janë të ndikueshëm”.

Ndaj ju sugjerojmë që të bëhëni pjesë e udhëtimit tonë, duke na lejuar neve që ti shërbejmë ngritjes së mëtejme të biznesit tuaj, përmes hapësirave promovuese që në ofrojmë dhe me një shërbim 24 orësh dhe 7 ditë në javë.

Në qoftë se jeni një oranizat jo-përfitimtare dhe jeni duke organizuar një ndodhi për të miren e Shqiptarëve, ne do të jemi shumë të lumtur që të reklamojm ndodhin tuaj falas.

Nëse dëshironi të reklamoni në portalin tonë, shkruani në adresë: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  apo ne Nr e Telefonit 0172/8254423 epër detajet dhe cmimoren.

 

 

 


Event List

No upcoming event!

Meda

Meda

Flora Gashi

Flora Gashi

SMAIL PURAJ

Smail Puraj

LETA

BARILEVA TURS

KOLE OROSHI

 

Zyber Avdiu

SHQIPE ABAZI

ANTIGONA BAJRAMI

SEVDAIL RADOGOSHI

 

GRUPI HARMONIA

 

Teuta Selimi

Teuta Selimi

AFRIM MUQIQI

EDI & RIFADIJE

SHKURTE FEJZA

 

Nusret Muqiqi

Nikolle Nikprelaj

 

Fate Berisha

 

YLLI DEMAJ

 

Dardan Restelica

 

MOTRAT MUSTAFA

 

FLORA

FLORA